Zásady ochrany osobních údajů

Rádi bychom využili této příležitosti k obeznámení Vás s našimi zásadami ochrany Vašich osobních údajů založených na obecných regulacích GDPR.
 
Poskytovatel služby:

Marcin Dochnal, Roots Health, IČO: 088 026 29, se sídlem na adrese Urbánkova 3364/55, Praha 4 – Modřany, 143 00, registrovaný na Městském úřadě Prahy 2 – Náměstí Míru 600/20, Praha 2 – Vinohrady, 120 00, email: info.rootshealth@gmail.com. V následujícím dokumentu jako “správce” Vašich osobních údajů.

 
Pověřenec pro ochranu osobních údajů:

Jelikož zaznamenáváme a používáme Vaše osobní údaje, je pro tento účel zřízena konkrétní pozice “Pověřence pro ochranu osobních údajů”. Tento pověřenec je tu pro Vás v případě, že máte ohledně GDPR dotazy či chcete uplatnit některé z Vašich práv v souvislosti s GDPR.
 

Možnosti pro kontaktování:

Telefon: +420 733 304 524

E-mail: info.rootshealth@gmail.com

Adresa: Americká 831/24, Praha 2 Vinohardy, 120 00



Osobní údaje, které zpracováváme a jak s nimi nakládáme:

V rámci naší praxe a spolupráce s Vámi zaznamenáváme a používáme následující kategorie osobních údajů: titul a celé jméno; rodinný stav; počet dětí; adresu; telefonní číslo; emailovou adresu; datum narození; informace o Vašem zdraví zahrnující historii, diagnózu a informace ohledně terapie.
Na základě Vašeho souhlasu je zaznamenávání a zpracování těchto informací v souladu se zákonem, jelikož bez nich bychom nemohli vykonávat naši práci efektivně a bezpečně. Vaše vyšetření a terapie se také může uskutečnit po Vašem souhlasu.
V žádném případě nebudeme nikdy sdílet Vaše osobní informace s nikým, kdo nemá nárok na nahlížení do těchto informací. Nicméně tyto informace mohou být poskytnuty k přístupu vybraným třetím osobám, které jsou zodpovědny za organizaci rozvrhu terapií a dále komunikačním systémům (Wix, Mailchimp, Jane Software inc, Alphabet inc.).

Uchovávání vašich osobních údajů:

Vaše osobní informace budeme uchovávat po dobu, kterou budete využívat našich služeb. Jakmile naši praxi opustíte, po té budou Vaše data uchovávána po dobu osmi let, pakliže je klient mladší 17 let, uchováváme jeho data do uplynutí 25 let jeho věku. Po té nás kdykoli můžete požádat o vymazání Vašich dat.


Vaše práva:

Jakmile se staneme správci Vašich osobních údajů, nabýváte nároku na určitá práva s tím spojená:

Právo na přístup k osobním údajům
Právo na změnu osobních údajů
Právo na omezení zpracování osobních údajů

Právo na zrušení Vašeho souhlasu - Váš souhlas můžete kdykoli zrušit, avšak tato změna nijak neovlivní a nevztahuje se na zpracovávání vašich osobních údajů vykonaných před tímto zrušením.
Právo na výmaz - Po Vaší žádosti je možné vymazat všechny Vaše osobní údaje. To je však možné také až po zrušení vašeho souhlasu a pouze v případě, že nejsou zrovna používány a my nemáme žádný zákonný důvod pro pokračování jejich uchovávání.
Právo podat stížnost dozorovému orgánu - Rádi by jsme, aby jste mohli být naprosto přesvědčeni o tom, že s Vašimi osobními údaji nakládáme zodpovědně a že přístup k nim mají pouze subjekty, pro které je to skutečně potřebné. Pokud ale budete přesvědčeni, že s Vašimi údaji bylo jakkoliv neadekvátně zacházeno, máte právo na stížnost na Úřadu ochrany osobních údajů na adrese Socharova 27, 170 00, Praha 7. Jejich webová stránka www.uoou.cz nabízí nejaktuálnější informace. Na toto pracoviště se můžete obrátit I v případě jakýchkoliv dalších dotazů týkajících se GDPR (Ochrany osobních údajů). V případě Vaší potřeby stěžovat si ohledně zpracovávání Vašich dat v Roots Health máte právo učinit tak kontaktováním našeho “Pověřence pro ochranu osobních údajů” (kontakt na úvodu). Pokud neobdržíte odpověď do 30 dní, obraťte se se na Úřadu ochrany osobních údajů.

Právo kdykoli zažádat o kopii vašich dat - V případě takového požadavku, prosíme, kontaktujte přímo Pověřence pro ochranu osobních údajů na adresu info.rootshealth@gmail.com. Společně s tím uveďte následující informace: Vaše jméno, adresu, telefonní číslo, email a podrobnosti ohledně informací, o které žádáte. Bude zapotřebí Vaší identifikace, proto můžeme požadovat o kopii Vašeho OP/cestovního pasu, řidičského průkazu nebo účet za naše služby z poslední doby.


Naším právem je kdykoliv pozměnit naše Zásady ochrany osobních údajů. O jakékoli změně Vás budeme informovat a poskytneme nejnovější verzi k nahlédnutí.

Porušení ochrany osobních dat:

V případě, že by vaše data, která uchováváme, byla ztracena, ukradena nebo porušena jiným způsobem, budete bez prodlení kontaktováni. V tomto případě Vám poskytneme informace ohledně osob, které danou situaci řeší, a vysvětlíme Vám proces, který bude podniknut za cílem řešení.


Automatizované provádění rozhodnutí:

Nepoužíváme žádný ze systémů, který by prováděl automatizované provádění rozhodnutí v rámci Vašich osobních informací.

  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Pinterest Icon